Figyelmeztetés

A honlap célja

www.hyabak.hu honlap (“Honlap”) célja, hogy tájékoztatást nyújtson a Sager Pharma Kft. (székhely: 1026 Budapest, Pasaréti út 122-124. B. ép. fszt. 1.) (“Sager Pharma”) által gyártott Imorevin akut hasmenés tüneti kezelésére szolgáló gyógyszerről, és annak alkalmazásáról.

Használat feltételei

Honlapra történő belépéssel, annak használatával, illetve a regisztrációval minden felhasználó elfogadja a Honlap használatának az alábbi feltételeit, és elismeri, hogy az oldalt saját felelősségére használja. A Honlapon szereplő információk jogosulatlan felhasználásáért a Sager Pharma nem vállal felelősséget. A Honlaponelhelyezett információk célja az egészségügyi ismeretek bővítése, amely nem helyettesíti az orvos vagy más egészségügyi szakember felkeresését.

Információk

Sager Pharma mindent megtesz annak érdekében, hogy az oldalakon közölt információk naprakészek, valóságnak megfelelőek és pontosak legyenek. A Sager Pharma fenntartja magának a jogot, hogy a Honlap tartalmát bármikor, előzetes figyelmeztetés nélkül megváltoztassa. Bár a Honlap oldalai hozzáférhetőek más ország felhasználói számára is, a közölt információk azonban kizárólag Magyarország területén érvényesek.

Sager Pharma nem vállal garanciát az anyagok hitelességéért, és nyomatékosan elutasít minden felelősséget és kötelezettséget az oldalon szereplő információkkal kapcsolatban. Nem terheli felelősség sem a Sager Pharma Kft.-t sem a Honlap készítésében és üzemeltetésében résztvevő feleket a Honlaplátogatásakor közvetlenül, közvetetten, véletlenszerűen felmerülő hibáért, kárért (közvetlen vagy közvetett), adatvesztésért, illetve a Honlap tartalmi hibáiért és hiányosságaiért.

Hivatkozások, linkek

Ha Ön elhagyja a www.hyabak.hu oldalait, és más internetes honlapra kerül át, akkor ott más feltételek érvényesek, és az általuk közölt információk helyességéért akkor sem vállalunk felelősséget, ha a www.hyabak.hu honlapján szereplő hivatkozással jutott oda.

Védjegyek, védett nevek, domain nevek

A bejegyzett védjegyek, védett nevek és domain nevek minden esetben a védjegyjogosultak kizárólagos tulajdonát képezik. Az egyes logókat és védjegyeket csak előzetes írásos hozzájárulással lehet felhasználni vagy sokszorosítani. A Sager Pharma által bejegyzett domain-nevek nem használhatók fel sem üzleti célból, sem a Sager Pharma jó hírnevének csorbítására.

Szerzői jog, az információk tulajdonjoga

www.hyabak.hu honlappal, valamint a Honlapon elhelyezett tartalommal kapcsolatos minden szerzői jog a Sager Pharmát illeti.

Honlapot látogatóktól származó visszajelzések

Sager Pharma részére elküldött információt nem őrizzük meg, és nem vállalunk válaszadási kötelezettséget.

Szavatosság kizárása és felelősség korlátozása

A felhasználó teljes mértékben viseli a Honlap használatából eredő minden fajta felelősséget és kockázatot. A Honlap olyan formában áll a felhasználó rendelkezésére, „ahogy az látható és működik”, és a regisztrált felhasználó nem léphet fel a Sager Pharma-val szemben így különösen a Honlap felépítésével, illetve a felhasználó elvárásainak való megfelelőségével kapcsolatos semmilyenfajta igénnyel, illetve követeléssel. A Honlap technikai és sajtóhibákat is tartalmazhat, amelyért a Sager Pharma felelősséget nem vállal.

Sager Pharma jogosult a Honlap tartalmát bármikor, előzetes értesítés nélkül megváltoztatni, kiegészíteni. Sager Pharma semmilyen szavatosságot, garanciát nem vállal a Honlap biztonságáért, vírusoktól, valamint kém-és más kártékony programoktól való mentességéért, pontosságáért, hatályosságáért. Sager Pharmanem vállal felelősséget továbbá azokért a károkért, amelyek a Honlap létezéséből, használatából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, szüneteléséből, leállításából, stb. keletkeznek.

Hyabak

A Hyabak® 10 ml szemcsepp ajánlott fogyasztói ára: 5 549 Ft

A Hyabak szemcsepp® a száraz szem kezelésére szolgáló orvostechnikai eszköz / gyógyászati segédeszköz. CE0459

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Allergia

Derékfájás, rándulás, vállmerevség, ízületi fájdalom

Fájdalomcsillapítás

Szemszárazság és regeneráció

Szemszárazság

Normál látás

Hormonmentes fogamzásgátlás

Hasmenés

Feszültségoldás

Normál porcképződés